Ahmet Şafak Dizileri ve Filmleri

06-07-2022 17:51
Ahmet Şafak Dizileri ve Filmleri
Müzisyen ve yazar Ahmet Şafak, aynı zamanda çeşitli dizi ve filmlerde aldığı roller ile televizyon dünyasında adını ön plana çıkarmış durumda. Ahmet Şafak dizileri ve filmleri, içeriği ve güçlü kadrosu ile ekranlarda kaldığı süre boyunca izleyicisini etkilemiştir. Sahip olduğu güçlü düşünce tarzını karakterine yansıtan Ahmet Şafak, oynadığı rollerde bu karakterini izleyiciye hissettirmiştir. Oynadığı her dizi ve filmde farklı bir rol ile karşımıza çıkan sanatçı, rolünü benimseyerek etkileyici performanslar sergilemektedir. Günümüzde sanatla ve beyaz perde ile ilgilenmeye devam eden Ahmet Şafak, sevenlerini etkileyecek başarılı işlere imza atmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Ahmet Şafak Oynadığı Dizi ve Filmler Nelerdir?


Sanatın her alanında etkileyici eserler ortaya koyan Ahmet Şafak, yer aldığı televizyon programlarının yanı sıra oynadığı film ve diziler ile ekran karşısına çıkmıştır. Peki Ahmet Şafak oynadığı dizi ve filmler nelerdir? Öncelikle 2001 yılında yayınlanan ‘Avcı’ dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan Ahmet Şafak, bu dizide ‘Şafak Kartal’ karakterine hayat vermiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanan Avcı dizisinden sonra 2003 yılında Kanal 7’de ‘Rabia’ adlı dizide ‘Balaban’ karakteri ile karşımıza çıkmıştır.  Yer aldığı dizilerden sonra 2004 yılında yayınlanan Kıyan Tepesi Efsanesi filminde ise ‘Kıyan’ karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında senaristlik ve başrol oyunculuğunu bir arada yürüttüğü Kuşatma - Yedi Uyuyanlar filmiyle sevenlerini etkilemiştir. 

Avcı (2001)


Sanat dünyasına adım attığı günden itibaren etkileyici eserler ortaya koyan Ahmet Şafak, ‘Avcı’ dizisi ile 2001 yılında oyunculuğa başlamıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Avcı dizisinde Şafak Kartal karakteri ile adını duyurmuştur. Dram türündeki bu dizinin yönetmenliğini ise İsmail Güneş üstlenmiştir.

Rabia (2003)


2003 yılında Kanal 7 ekranlarında izlediğimiz ‘Rabia’, Ahmet Şafak’ın rol aldığı bir dizidir. Balaban karakteri ile Rabia dizisinde yer alan Ahmet Şafak, etkileyici performansı ile adından söz ettirmiştir.

Kıyan Tepesi Efsanesi (2004)


Anadolu Efsaneleri - Kıyan Tepesi, Ahmet Şafak’ın rol aldığı bir film olarak karşımıza çıkar. 2004 yılında izleyicisiyle buluşan film, ünlü kadrosu ve dikkat çekici konusu ile adını duyurmuştur.

Tavsiye İçerik : Ahmet Şafak Şarkıları

Kuşatma - Yedi Uyuyanlar (2019)


Rol aldığı dizi ve filmlerin ardından son çalışması olan Kuşatma - Yedi Uyuyanlar filmi, Ahmet Şafak’ın senaristliğini üstlendiği bir filmdir. 2019 yılında vizyona giren filmde Ahmet Şafak, aynı zamanda filmin başrol oyuncusudur. Çağatay Akman, Fulden Akyürek gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, sevilenler arasına girmeyi başarmıştır. 

Ahmet Şafak’ın Oyunculuğu


Başarılı sanatçı Ahmet Şafak, ortaya koyduğu kitap ve albümlerinin yanı sıra oyunculuğuyla da adını duyurmuştur. Sahip olduğu düşünce ve hayat tarzı ile benimsenen ve sevilen Ahmet Şafak’ın oyunculuğu ise, en az diğer çalışmaları kadar beğeni toplamıştır. ‘Söz - Müzik Ahmet Şafak’ ve ‘Şafak Sohbetleri’ programlarında sunuculuk yapan başarılı sanatçı, oynadığı dizi ve filmler ile de ekranlarda yerini almıştır. Birçok ünlü oyuncu ile rol arkadaşlığı yapan başarılı sanatçı, rol aldığı her bölümde izleyiciyi etkilemiştir. Günümüzde hala aktif olarak sanatla ilgilenmekte olup sevenlerini kendine hayran bırakacak eserlere imza atmak için çalışmalar yürütmektedir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.