Ahmet Şafak Şarkıları

28-05-2022 22:55
Ahmet Şafak Şarkıları
Müziği hayatının önemli bir bölümüne konumlandırmış olan Ahmet Şafak, her yönüyle güçlü bir sanatçı olarak karşımıza çıkar. Albümlerinin yanı sıra tekli eserleri ile de müzik dünyasında adından söz ettiren sanatçı, müziği ve yazarlığı birlikte ilerletmekte olup, düşünce tarzı ve oluşturduğu eserleri ile önemli kitlelere ulaşmıştır. Hem dinleyicilerinde hemde okuyucularında önemli izler bırakmayı başarmış sanatçı, sanatla aktif olarak ilgilenmeye devam ediyor. Ahmet Şafak şarkıları ve kitapları ile yerli eserlerimizi zenginleştirmeye devam ederken oynadığı dizi ve filmlerle de oyunculuğunun yanı sıra yapımcılığını da ön plana çıkarmıştır. Sürekli okuyan, kendini geliştiren sanatçı, birikimlerini ve düşünce tarzını eserlerine yansıtmakta ve sevenlerinin takdirine sunmaktadır. Ortak paydada buluştuğu sayısız seveni ile Ahmet Şafak, kitap ve albümleri ile sanatta aktif olarak yer almaya devam etmektedir.

Küsena Müzik ile Dinleyiciye Ulaşan Ahmet Şafak Albümleri


Müziği ile sayısız dinleyiciye ulaşan Ahmet Şafak, Anadolu Rock ve protest alanında şarkı ve albümler çıkarmıştır. Kendine özgü tarzıyla dinleyicilere sunulan Ahmet Şafak Albümleri, birçok değerli eseri içerisinde barındırır. İlk albümünün yayınlandığı tarih olan 1999’dan itibaren 14 albüm çıkarmış olan Ahmet Şafak, konserlerinde dinleyicileri ile buluştuğu gibi aynı zamanda albümleri ile de her zaman her yerde dinleyicisine ulaşmaktadır. Küsena Müzik ile dinleyiciye ulaşan başlıca Ahmet Şafak Albümleri;

Vatan Gözlüm


  1. Vatan Gözlüm
  2. Sevdalı Çocuklar Marşı
  3. Kaçak Düştük
  4. Sevdamız Allaha Emanet
  5. Kavim Kardaş
  6. Sana Kıyıp Gidemiyorum
  7. Tutam Yar Elinden
  8. Türk Milletine Mektup
  9. Sevduğum
  10. Muska
  11. Beni Ellere Sorma
  12. Yar
  13. Memleket Meselesi
  14. Beyaz Giyme

Ömürlük Aşk Şerefli Kavga


  1. Ömürlük Aşk Şerefli Kavga
  2. Türkan
  3. Romantik Kurt
  4. Saray Düdüğü
  5. Mecburiyet Caddesi
  6. Kıymetlim
  7. Kitabın Ortası
  8. Uğurlar Olsun
  9. Dünya
  10. Almanya'da Bir Güzel Sevdim
  11. Selam Olsun Turana
  12. Keziban
  13. Sen Bahtına Küs

Ayyıldız Kolye


  1. Ayyıldız Kolye
  2. Afili Berduş
  3. Geriye Aşk Kalır
  4. Türk Sevdam
  5. Kesme Ümidini
  6. EvelALLAH
  7. Reisler de Sever
  8. Olmaz İlaç
  9. Sevda Senin Neyine
  10. Olsun
Sanatçının en popüler ve sevilen şarkılarını dinleyebileceğiniz albümleri, Küsena Dükkan ile sizlere ulaşmaktadır. 

Ahmet Şafak’ın Son Albümü ‘Vazgeçmem’


İlk albümü olan ‘Yüreğim Yüreğinle’, 1999 yılında yayınlandıktan sonra Ahmet Şafak, ikinci albümü ‘Yalnız Kurtu’u 2000 yılında dinleyicilerine ulaştırmıştır. İkinci albümü ile birlikte adını daha geniş kitlelere ulaştıran sanatçı, ilk albümünden bugüne 14 albüm ile sevenlerinin kalbine dokunmuştur. Ahmet Şafak’ın Son Albümü ‘Vazgeçmem’ ise 2019 yılında müzik camiasında yerini almıştır. Albümleri ile dinleyicilerin evlerine evlerine misafir olan sanatçı, aynı zamanda verdiği yüzlerce konser ile onlara birebir ulaşmıştır. Hala aktif olarak müzikle uğraşan Ahmet Şafak, vatan aşkını ve sevgisini eserlerine yansıtmaya, eserlerinin ulaştığı sevenleri ile birlikte ortak paydada buluşmaya devam ediyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.