Ahmet Şafak Kitap Türleri

17-11-2022 10:41
Ahmet Şafak Kitap Türleri

Türk kültürüne önemli katkılar sunmuş sanatçı, yazar Ahmet Şafak, günümüzde yeni eserlere imza atmaya devam etmektedir. Milli değerlere verdiği önem ile bugüne kadar 16 adet kitabı okuyucusuyla buluşturmuştur. İlk kitabı 1992 yılında yayınlanan sanatçı, son romanı ‘Çanakkale Cephesinde Aşk ve Suikast’i ise 2022 yılında Küsena Yayınları ile Türk edebiyatına kazandırmıştır. Yazar ve müzisyen kalıplarının dışına çıkarak beyaz perdeye adım atan sanatçı ‘Kuşatma’ filminin senaryosunu yazmanın yanı sıra başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Hayatı boyunca yazar, müzisyen ve oyunculuk gibi tüm rolleri başarıyla yürüten sanatçının kitapları, sayısız okuyucunun beğenisini kazanmış ve kütüphanelerde yerini almıştır. 

Ahmet Şafak romanları dışında her neslin severek okuduğu Ömer Seyfettin Hikayeleri de, Ahmet Şafak’ın özel çizimleri ile okuyuculara ulaşıyor. Bunun yanı sıra çocuklara tarihi sevdirmek için yazdığı ‘Duru ile Can Tarih Parkı’nda kitabı, çocuklara tarih bilinci kazandıran eserler arasında yerini almıştır. Hikayesi ve çizimleri Ahmet Şafak’a ait olan "Duru ile Can Tarih Parkı’nda”, renkli ve resimli içerikleri ile oldukça zengindir. Bunun dışında farklı kategorilerde yazılan Ahmet Şafak romanları ve eserlerine Küsena Yayıncılık ile ulaşabilmeniz mümkün.


Ahmet Şafak Öne Çıkan Romanları


Ahmet Şafak’ın öne çıkan bu romanları; içerdiği polisiye, fantastik ve macera öğeleri ile en çok okunan kitaplar arasında yerini almıştır. Nefes kesen fantastik - polisiye romanlar ile farklı dünyalara kapı aralamak ister misiniz? Hayal gücünüzü zorlayacak çarpıcı konuları ile Ahmet Şafak romanları;

  1. Kan Meclisi 1915 ( Dönem Polisiyesi )
  2. Kurt 2015 ( Dramatik Macera)
  3. Kurdun İntikamı ( Polisiye Macera ) 
  4. Kod Adı Şarkıcı ( Polisiye Macera )
  5. Turukkuların Hayaleti ( Fantastik Macera )
  6. Kurt Ateşi ( Dramatik Macera )
  7. Sırlar Kalesi ( Fantastik Macera )
  8. Çanakkale Cephesinde Aşk ve Suikast ( Dönem Polisiyesi )

Ahmet Şafak Çocuk Kitapları


Çizimleri Ahmet Şafak’a ait olan bu çocuk kitapları, büyük ve renkli resimleri ile çocukların kitap okuma saatlerini keyifli hale getirecektir. Çizimlerinin yanı sıra hikayesi de Ahmet Şafak’a ait olan "Duru ile Can Tarih Parkı’nda” çocuk kitabının yanı sıra kültürümüzde önemli bir yeri olan Ömer Seyfettin Hikayeleri de Ahmet Şafak çizimleri ile canlanmaktadır.

 - Ahmet Şafak Çizimleriyle Ömer Seyfettin Hikayeleri
 - Duru ile Can Tarih Parkı’nda

Ahmet Şafak Aktüel İnceleme Kitapları


Güçlü kalemi ile düşüncelerini kağıda döken sanatçı, imza attığı eserleri ile adından söz ettirmektedir. Dünyaya farklı bir pencereden bakarak düşünce tarzınızı geliştirmenizi sağlayacak Ahmet Şafak aktüel inceleme kitapları arasında;

 - Şöhret Sanatı Öldürdü Cinayeti Gördüm
 - Türkiye'de Sanatçı Olmak ( inceleme - Röportaj )
 - Türkleşmek İslamlaşmak Çağdaşlaşmak... ( inceleme )
 - Aklınızda Bulunsun ( Aforizmalar )
 - Hem Okudum Hem de Yazdım ( Araştırma - Deneme )
 - Türk Olmak Sanatı ( İnceleme - Deneme )
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.